Follow Me on Pinterest
Latest Pins:

Megismerni másokat, feltérképezni egy lakótér adottságát és megteremteni egy harmonikus, személyre szabott otthont úgy, hogy a saját kézjegyem is felismerhető legyen benne. Számomra ez teszi a lakberendezést egy összetett és izgalmas feladattá.

Lakberendezői látásmódomat a természetesség, a részletek iránti érzékenység és a jó értelembe vett egyszerűség alapjaiban határozza meg. Az én stílusom nem minimál, mediterrán, klasszikus vagy retro. Mindenféle irányzatban szeretek elmélyedni, és azt a megbízók igényeihez igazítani, a funkcionalitásra lefordítani. Hol a letisztultságnak van helye, hol a giccsnek. Hol fekete-fehérben gondolkodunk, hol vad színekben és árnyalatokban. Ezek mértékét és súlyát szeretem és tudom pontosan meghatározni, a megrendelők személyiségéhez, igényeihez kötni.

Munkáim során a kézi tervezés mellett a számítógépes tervezést is alkalmazom, 3D-s látványterveket készítek az Archline tervező program segítségével. A megrendelő így valósághűen tudja az elé tárt terveket elképzelni, és a létrehozandó új tereket „bejárni”.

Igény esetén az egyedi bútorterveket és a kivitelezői folyamatokat egy megbízható, maximális igényességgel dolgozó és minden elgondolást megvalósító csapattal végzem, intézve a beszerzéseket is.

Vállalom helyiségek, lakások, családi házak, kávézók, éttermek, irodák, üzletek kialakítását, természetesen a tervezéstől, a beszerzésen át a kivitelezésig. Vállalom továbbá különféle produkciók kellékeinek beszerzését, elrendezését, bontását, a díszletek megtervezését, kivitelezését.