• Features
 • 5

LAKÁSBÓL OTTHON kezdő lakberendezési workshop


- SZEMÉLYES hangvételű

- HÁZHOZ MEGY, hogy a problémákat a gyakorlatban is megoldhassuk

- AKTÍV RÉSZTVEVŐJE LESZEL azzal, hogy a stylingolást Te magad fogod megvalósítani!

Vegyél részt a

“ Hogyan legyen lakásból otthon?”

workshopon!

Ha az otthonteremtés során érezted már azt, hogy

 • az álomotthon megvalósítása rengeteg pénzt emészt fel,
 • elvesztél a lehetőségek között,
 • a végeredmény nem is az lett, amit elképzeltél, vagy
 • minden szabadidődet rohangálással töltötted, ami bosszúsággal is párosult,

akkor a “ Hogyan legyen lakásból otthon?” workshop érted is van, ahol bebizonyítom Neked, hogy ezek a negatív tapasztalatok könnyedén felülírhatóak!

 


 

 

Miben segít Neked a workshop ?

 

Ha a lakberendezésre gondolsz, az anyagiakon túl ötletekre, praktikákra és időre van leginkább szükséged, amelyet érdemes tervezésre fordítani. Az erre szánt idő ugyanis kifizetődik, mivel a végeredmény valóban az, amit előzetesen megálmodtál. A workshop egy tudatos, előre meghatározott felkészülés lakásod átalakítására.

Miben segít Neked a lakberendezési workshop?
 • Tudatos felkészüléssel tervezhetőbbé válnak költségeid.
 • Konkrét javaslatokkal segítem otthonod egyedibbé tételét.
 • Szakmai segítséggel kidolgozott tervnek köszönhetően mentesíted magad az ingervásárlásoktól, ami rengeteg pénzt emészt fel!
 • Gyakorlati tanácsaimmal elkerülhetőek, vagy minimálisra csökkenthetőek a kivitelezés során felmerülő hibák.
 • Partnereim közreműködésével és támogatásával, szakmailag felkészült csapattal találkozhatsz és kedvezményeikben is részesülhetsz!

 

 


 

A workshop időpontja és helyszíne:

2016.11.26.-27. szombat-vasárnap 10.00-14.00

2016.11.26. szombat - Clusterhaus Iroda

2016.11.27. vasárnap - akár a Te otthonodban *

*Személyre szabott styling a jelentkezők otthonai közül lesz kiválasztva. Amennyiben ez érdekel, kérlek, hogy a jelentkezés megjegyzés rovatába ezt feltétlen írd be!

Jelentkezési határidő:2016.11.24.


 

  Miért engem válassz?

 

Vinkovics Zsuzsa vagyok, lakberendező-közgazdász.

Három gyermek anyukájaként fontosnak érzem, hogy otthonunk egyrészről egy üdítő sziget legyen, ahova jó hazatérni és ahonnan feltöltődve, újultan jó elindulni. Másrészről pedig a praktikum, az ötletesség, a funkcionalitás vezérel, ami a rend és a harmónia elengedhetetlen feltétele.

Közgazdász végzettségemnek és több éves lakberendezői tapasztalatomnak köszönhetően nem csupán lakberendezési - és styling tanácsokat, hanem a megadott anyagi kereteken belül maradva próbálok személyre szabott tereket teremteni.

Számos lakberendezői tanfolyam elméleti síkon működik, ami ugyan többletinformációkkal szolgálhat, de az egyediség és a személyre szabottság, a valódi gyakorlati tanácsadás és a mögöttes tapasztalat hiányzik belőle. Itt azonban teljes körű lakberendezési tanácsokat kapsz.

 


 

 Hol találkozhattál velem?

 

UP! Pincétől Padlásig 2013 május / Stílusok násza

UP! Pincétől Padlásig 2013 május / Stílusok násza

Képmás újság

Képmás újság

TV2 Mokka / A hálószobák titkai

TV2 Mokka / A hálószobák titkai

 


 

Mit tanulhatsz ?

 • lakberendezési alapok
 • színtanácsadás
 • stílustanácsadás
 • anyaghasználat
 • lakberendezési praktikák, ötletek

 


Workshopok visszajelzései

 MG 0700
Szántai Renáta (21 éves)

"Az előadásmódod nagyon-nagyon tetszett! A benned lévő lendületességet átadtad, nagyon sok ötletem támadt, amíg prezentáltál...."

 MG 0707
Kitzinger Szonja (Otthon, édes bloggere)

"Rendszerező, alapos, gondolatébresztő. Tökéletes arra, hogy a laikus rájöjjön: neki bizony lakberendezőre van szüksége :-)"

 MG 0735
Szabó Zsófia (31)

"Jó volna egy haladó szintű folytatás, mert mindegyik téma érdekelne bővebben is ... De összességében nagyon jó mankó volt, hogy mi mindenre figyeljek."

IMG 4386
Winkler Diána (33)

"A workshop számomra szuper volt, és az a konkrét ötlet a színek résznél, hogy a rózsaszín az arannyal milyen friss és elegáns, azonnali cselekvésre késztet! .-)"

IMG 4386
Stumpf Beáta (27)

"Nagyon tetszett a tanfolyam, most épp aktuális számomra a téma a közelgő felújításunk kapcsán. Örültem, hogy átfogó volt a tanfolyam és hogy konkrét segítséget kaptam arra vonatkozóan, hogyan vágjak bele egy ilyen komplex dologba. A hangulat pedig közvetlen volt."

IMG 4383
Anna

"Köszönöm, hasznos és inspiráló volt, megerősítést kaptam olyan dolgokhoz, amikről már voltak elképzeléseim, és kaptam egészen új szempontokat is."


 

A workshop ára

bruttó 45.000.- Ft.

Tartalmazza:

 • teljeskörű lakberendezési tanácsadást
 • biztos szakmai hátteret
 • rengeteg praktikus ötletet
 • jövőbeni kapcsolattartást

 


 

A workshop időpontja és helyszíne:

2016.11.26. szombat - Clusterhaus Iroda

XIII. Árbóc u. 6. Clusterhaus Budapest Iroda.

2016.11.27. vasárnap - akár a Te otthonodban *

ÁRA:45.000 Ft

Jelentkezési határidő: 2016.11.24.

A “ Hogyan legyen lakásból otthon?” workshopra jelentkezőket a befizetés sorrendjében töltjük fel, úgyhogy, ha nem akarsz lemaradni, akkor minél gyorsabban utald el a részvételi díjat!

A CSOPORT LÉTSZÁMA KORLÁTOZOTT!

Maximum: 12 fő.

Kedvezmények:

 • Early bird kedvezmény 10.20-ig: 39.500.- Ftt

  Amennyiben ajándékba adnád, kérlek jelezd, hogy a névre szóló ajándékkártyát megküldhessük részedre.
 • Páros kedvezmény: 42.000.- Ft

  2 fő jelentkezése esetén a részvételi díj 42.000. - Ft/fő.
 • Flotta kedvezmény*: 37.500.- Ft

*Cégek jelentkezése esetén, amikor a résztvevők száma több, mint 4 fő.

 

Pénzvisszafizetési garancia:

Ha befizetted a workshopot, eljössz, és mégis úgy érzed, hogy nem azt kaptad, amit vártál, akkor ezt az első nap végéig jelezve, a tanfolyam TELJES részvételi díját VISSZAKAPOD!

 

 Jelentkezési és részvételi feltételek:

 1. A workshopra való jelentkezés az aktuális részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a tanfolyam megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A workshoptól való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj megfizetésének kötelezettsége alól.
 2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési adatokat.
 3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a workshop napjáig szóló fizetési határidővel állítjuk ki és a helyszínen személyesen vehető át a workshop első napján. A workshop létszámát a befizetések sorrendjében töltjük fel!
 4. A workshopon csak azok a jelentkezők vehetnek részt, akik a részvételi díjat előzetesen megfizették, illetve a helyszínen bemutatják az átutalás elindításáról szóló dokumentumot, vagy a részvételi díjat a helyszínen előzetesen készpénzben kiegyenlítették.
 5. Felhívjuk a jelentkezők figyelmét, hogy a workshopról kép- és hangfelvétel, illetve fénykép készülhet. Ezeket a hang és képanyagokat nyomtatott és online anyagainkban, illetve a workshopról szóló tudósításban felhasználhatjuk.

Lemondási feltételek:

Lemondást csak írásban fogadunk el, legkésőbb a rendezvény előtt egy héttel. Határidőn belüli lemondás esetén a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a tanfolyam közelsége miatt visszamondani nem lehet. Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a workshopon, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni. A résztvevő személyének módosítására határidő nélkül van lehetőség! Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen:

 Vinkovics Zsuzsa VIZSUart lakberendezés Tel.: +36 30 996 80 96 email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


A jelentkezéshez add meg a következő adataidat:

Download Freewww.bigtheme.net/joomla Joomla Templates Responsive